28 april 2017

Vandaag wederom een prachtige dag, 21 graden, en een mooie dag om Cathedral Cove te gaan bezoeken. Deze rots in de vorm van een kathedraal staat op het strand, een kilometer of 6 van ons verwijderd. Je kunt er echter alleen komen na een stevige wandeling berg op en af van ongeveer 45 minuten. Letterlijk adembenemend, en we zijn dan ook omgekeerd, maar hebben wel Stingray Bay en Gemstone Bay bezocht. Vanaf hier kon je ook prachtige foto’s maken van de rots, die overigens maar net te bereiken was omdat het eb werd.

Vanmiddag zijn we in Hot Water Beach naar het strand gegaan. Eerst een schepje halen bij de receptie van het park ($ 5, maar gratis voor Top 10 leden). Toen op naar het strand. Geen idee wat we konden verwachten.

Verderop zagen we een grote kluwen mensen zitten. Al gauw werd ons alles duidelijk. In het middden was er een bron met “very hot water”. Dit water stoomde door alle kuilen die er gegraven waren. In de kuilen zaten de mensen in heerlijk warm water.

Wij hebben ook onze kuil (en) gegraven en hebben anderhalf uur in heerlijk warm water gezeten. Dit kan alleen bij eb. Wanneer het vloed wordt, vaagt het water alle kuilen weer weg.